”Gândurile unui purtător de inimă” este un album cu fotografii în nuanțe monocrom, fiecare dintre ele fiind însoțită de o scurtă povestire. Acestea sunt rodul celor mai intime experiențe, sunt destăinuirile și amintirile care ar putea fi scrise de oricare dintre noi. Cu toții le-am trăit și sunt sigur că te vei regăsi măcar în unul dintre personajele acestui jurnal.

cartea gandurile unui purtator de inima, mihai tutu fotograf

Cartea Gandurile unui purtator de inima

Albumul poate fi comandat direct aici, prin formularul de mai jos, la prețul de 70 de lei, plus costuri de livrare. După ce voi primi mesajul tău, te voi contacta telefonic pentru a confirma detaliile de livrare.

Cum ajunge la tine? Simplu: livrarea albumului se face printr-o companie de curierat rapid, la adresa indicată de tine. Costurile de livrare sunt de 15 lei în București, iar în țară de 20 de lei.

Atât prețul cărții, cât și costurile de transport vor fi achitate în momentul în care vei primi cartea, direct curierului.

Dacă ai orice întrebări în legătura cu albumul sau cu procesul de comandă și livrare, nu ezita să mă contactezi la  0744 487108.

Poți găsi acest album și în librăriile Cărturești, la prețul de 89 lei, dacă vrei să îl răsfoiești sau să îl cumperi.  Dar, la comanda pe site, albumul va veni la tine personalizat cu dedicația și autograful autorului.

Poti comanda cartea “Gandurile unui purtator de inima” pentru a o face cadou de Craciun si, in general de sarbatori. Este un cadou frumos, special si accesibil pe care il poti oferi iubitei tale, prietenei sau sotiei. Femeile iubesc cartile si fotografia.

 

Detalii tehnice:

  • Număr de pagini: 192
  • Dimensiune: 25 cm înălţime; 20 cm lăţime
  • Calitate hârtie: copertă: 300 g/m2, pagini: 150 g/m2
  • Autor fotografii: Mihai Țuțu
  • Autori texte: Mihai Ţuţu, Lara Roxana Popa, Oana Stoleru, Monica Deleanu, Daniela Tunăreanu, Irina Marinescu, Iona, Cătălin Ştirbu, N. Constantin, Marian Chiriac, Ana, Ileana.

 

Te rog, completează toate câmpurile. Îți multumesc pentru interesul pe care mi-l arăți !