Salut! Numele meu este Mihai Țuțu.

Sunt fotograf pasionat, mereu în căutarea imaginii care trebuie să schimbe ceva în mintea privitorului. Câteodată reușesc de la prima declanșare, aproape întâmplător, altă dată trebuie să muncesc mult pentru a produce o singură fotografie, cea care ajunge copertă. Dar iubesc să fac asta. Să fotografiez…

Răspund la 0744 487108 sau aici. Sunt gata să încep o nouă colaborare oricând, nu ezita!


 


Mihai. Am făcut cunoştinţă cu el la începuturile formării lui ca fotograf, la un curs foto. Şi apoi, am fost de faţă la multe dintre etapele prin care s-a format. Alături de el am creeat prin joacă şi perseverenţă proiecte foto, iar pe parcurs am câştigat un prieten. Un prieten complet dedicat fotografiei, un prieten liant al întâlnirilor noastre şi nu în ultimul rând, un prieten extrem de punctual : )

Adela Tiţă – arhitect


Când vezi lucruri cu coada ochiului, rămâne senzaţia că acolo mai era ceva de înțeles. La fotografiile lui Mihai ai același sentiment: chiar şi atunci când îți întorci privirea mai rămâne ceva de înțeles. L-am cunoscut pe Mihai ca dansator, apoi ca om şi am rămas fascinată de povestea lui. Apoi l-am cunoscut şi ca fotograf şi am fost uimită de talentul şi tenacitatea cu care își consumă pasiunea pentru fotografie. M-am lăsat fotografiată ca un gest de prietenie şi generozitate din partea lui: vrei să îți arăt cum arăţi? Deşi sunt un personaj timid şi inconfortabil în situații în care mă expun, Mihai a reușit să aducă pe chipul meu expresii pe care nu ştiam că le am, în același timp făcându-mă conștientă de felul în care sunt eu prezentă în lume. În fotografiile lui m-am simțit de fiecare dată bine în propria piele şi asta s-a văzut prin faptul că atunci când a trebuit să mă promovez prin prisma meseriei, ceilalți au ales de fiecare dată dintre fotografiile pe care el mi le-a făcut.

Oana Coarfă – arhitect


L-am cunoscut pe Mihai în contextul cursurilor de dans contemporan pe care le susţin de ceva vreme. Am aflat apoi că e pasionat de fotografie şi de atunci a devenit un obişnuit al evenimentelor de dans – fie că vorbim despre spectacole, ateliere ori proiecte cu legătură mai mult sau mai puţin directă cu dansul. Deşi am o meserie care înseamnă în esenţă expunere, nu m-am simţit niciodată comod în faţa aparatului de fotografiat. Cu Mihai nu mi s-a întâmplat asta. Poate discreţia şi fineţea ce-l caracterizează, poate calmul pe care îl instalează în încăpere când intră,  m-au făcut să mă relaxez. Şi mai e şi faptul că ştii că ai în preajmă un om care face cu/din plăcere fotografie şi aceasta nu are cum să dea un rezultat prost.

Andreea Novac – coregraf


Aş vrea să vă spun câteva cuvinte despre fotograful Mihai. Nu despre dansatorul contemporan Mihai, luptătorul Mihai, alergătorul de maraton Mihai, omul timid şi cu parcă exagerat de mult bun simţ Mihai, deşi asocierea asta de contraste o regăsesc în multe din fotografiile lui. Frumosul în fotografiile lui Mihai merge de la curcubee multicolore ce răsar dintr-un umăr gol, la ochi albaştri şi adânci ca marea învăpăiată de roşul aprins al părului răsfirat într-o iarbă verde smarald, până la trupuri goale încleştate în spasme de tandreţe alb-negru. Fotograful Mihai are răbdarea să vadă şi să arate frumosul în toate. Şi să îi facă pe oamenii din faţa aparatului lui să îşi arate frumuseţea interioară până şi în privire. Fotografiile lui surprind prin imaginaţia cu care abordează diverse teme şi proiecte, dar în acelaşi timp sunt şi cele mai potrivite pentru un CV sau o prezentare business. Luaţi-vă puţin timp să vă descoperiţi aşa cum nu v-aţi văzut niciodată în oglindă, lăsaţi-vă pe mâna lui Mihai.

Viviana Oprea – antreprenor


Fotografia ar putea fi tehnica ce îți permite să te teleportezi în timp, în spațiu și chiar în mințile oamenilor, iar fotograful este cel care păstrează, într-o invizibilă capsulă a timpului, momente, peisaje, locuri, stări și gânduri care îl ajută pe privitor să facă această călătorie. Fotograful Mihai Țuțu este, de fapt, în primul rând un om. Un om care reușește să strângă în jurul său alți oameni, alături de care să pună în scenă idei, gânduri, momente, instalații, care vor rămane imortalizate în creațiile sale. Aș zice că tu, cel ce admiri fotografiile sale, deși norocos că poți pătrunde astfel în gândurile și imaginația lui dintr-un anumit moment, ai nenorocul de a nu putea simți cu adevărat forfota, efortul și entuziasmul care au dus la creearea acestora.

Principala calitate a omului Mihai este aceea de a reuși să fie un magnet uman pentru oameni care îi împărtășesc pasiunea, entuziasmul și ideile și care, alături de el, reușesc să comunice cu tine prin intermediul unei imagini, care spune o poveste. Iar ție, privitorule, ar trebui să-ți povestesc că, în spatele acestor imagini, stau oamenii care sunt alături de omul Mihai, care, încântați de ideile si proiectele sale fotografice, participă, ca la o sărbătoare, la aducerea pe lume a undei idei și la punerea ei la păstrare în această minunăție care este fotografia.

Iar fotograful Mihai Țuțu este acela care, din pasiune și dragoste pentru oameni, incubează aceste idei, muncește pentru a le pune în practică, aranjează luminile, atrage oamenii, rezolvă cu machiajul și cu atmosfera, creează cadrul acela propice și aparent atât de simplu care îi permite să apese un buton și gata… minunea s-a produs… și apoi vine prelucrarea minunii și ducerea ei la tipar și amenajarea expoziției și atragerea și mai multor oameni… și apoi vine liniștea… și neliniștea omului Mihai, care, neobosit, scormonește deja după următoarea idee care ne va readuce pe toti laolaltă, în număr și mai mare, încântați că-i putem fi alături în acest efort titanic de a-ți face ție, călătoria în mintea sa, atât de simplă.

Fotograful Mihai Țuțu este cel care a reușit să ușureze întâlnirea dintre tine și omul Mihai Țuțu și prietenii săi, făcându-te astfel, probabil, părtaș la minunatele momente ce stau în spatele unui singur cadru.

Vrabete Cristian – programator


Pe lângă pozele excelente pe care le face, Mihai te face să te simți în largul tău, aproape că nici nu îl observi în jurul tău în timp ce îți creează povestea. E un fotograf sigur pe el, foarte competent și extrem de calm, iar calmitatea aceasta ți-o transmite și ție. Vi-l recomand cu căldură!

Romanița Neacșu