Servicii și prețuri

 

Dacă vrei să începi să colaborezi cu un fotograf pentru orice tip de fotografie sau de filmare, ai ajuns în locul potrivit! Am o mare experiență în domeniu, am lucrat cu mulți oameni, sunt pregătit să fac față oricărei situații și sunt deschis către orice provocare. Mă poți găsi la 0744 487108 în orice zi de la 10:00 la 23:00.

Servicii persoane fizice:

Fotografii la nuntă – de la 500 euro

În preț sunt incluse fotografierea evenimentului, retușarea tuturor fotografiilor (aproximativ 1000 de bucăți), un album de dimensiunile 30cm pe 30cm, predarea lor pe suport digital în două exemplare și 50 de fotografii tipărite . De asemeni, opțional, poți alege al doi-lea fotograf, fotografii tipărite la fața locului sau orice crezi că poate să facă evenimentul tău cu totul deosebit.

Fotografii la botez – de la 400 euro

În preț sunt incluse fotografierea evenimentului, retușarea tuturor fotografiilor (aproximativ 500 de bucăți), un album de 28cm pe 21cm,  predarea lor pe suport digital în trei exemplare și 50 de fotografii tipărite.

Fotografii la petrecere/aniversare personală – de la 150 euro

În preț sunt incluse fotografierea evenimentului, retușarea tuturor fotografiilor (aproximativ 300 de bucăți) și predarea lor pe suport digital.

Fotografii pentru portofoliu personal – de la 100 euro

Fotografiile sunt realizate în studioul personal sau într-un loc ales de comun acord. În preț sunt incluse şedinţa foto, retușarea a 20 de fotografii, printarea a celor mai bune cinci fotografii în format A4 și predarea lor pe suport digital.

Servicii companii:

Fotografii la conferințe/prezentări – de la 100 euro

Prețul este valabil pentru evenimente cu durata de până la o oră. Pentru evenimente cu durată mai mare sau cerințe mai complexe prețurile pot varia. În preț sunt incluse fotografierea evenimentului, retușarea tuturor fotografiilor și predarea lor pe suport digital.

Fotografii cu spații, clădiri – de la 100 euro

În preț sunt incluse fotografierea locației, retușarea tuturor fotografiilor și predarea lor pe suport digital.

Fotografii la evenimente sportive – de la 100 euro

În preț sunt incluse fotografierea evenimentului, retușarea tuturor fotografiilor și predarea lor pe suport digital.

Fotografii la concerte – de la 100 euro

În preț sunt incluse fotografierea evenimentului, retușarea tuturor fotografiilor și predarea lor pe suport digital.

Ședință foto corporate/ portrete – de la 100 euro

Fotografiile sunt realizate în locația clientului cu studio foto mobil sau în studioul personal. În preț sunt incluse fotografierea, retușarea fotografiilor selectate și predarea lor pe suport digital.

Fotografii produse – de la 3 euro

Fotografiile sunt realizate în studioul personal. În preț sunt incluse fotografierea în studio, retușarea fotografiilor și predarea lor pe suport digital. Fotografiile pot fi realizate și în spațiul clientului. Prețurile pot varia în funcție de cerințele clientului, de subiectele fotografiate, de durata ședinței foto și numărul produse fotografiate.

Alte servicii:

DTP (desktop publishing): creeare de logo-uri, afișe, pliante, cărți de vizită, mape de prezentare, coperți de CD. Paginare de cărți, reviste, broșuri.

Retușări fotografii, scanare și recondiționare fotografii vechi, colorizare.

Filmări și montaj.

Cum toate evenimentele și lucrările sunt unice și personalizate, prețurile pot varia în funcție de cerințele clientului, durata și locul în care se desfășoară totul. Prin urmare, îți recomand să ma contactezi pentru a discuta detaliile și a găsi cea mai bună variantă de preț. Te asigur că sunt deschis oricărui tip de colaborare și îți garantez că nicio lucrare nu este imposibil de realizat. 

.